- 02126711303
- info@omidan.institute
- شنبه تا چهارشنبه از ۸ صبح الی ۱۷ عصر
ازدواج به عنوان یکی از مهم ترین موضوعات خانوادگی باید در قالب و چارچوب خاص خود قرار گیرد و این که گفته شود زمانه تغییر کرده است و جوانان این دوره و زمانه با گذشته بسیار فرق کرده اند نمی تواند پاسخ منطقی و قابل قبولی باشد. این جوانان هم درست در همان خانواده هایی رشد و پرورش یافته اند که جوانان سال های قبل بزرگ شده اند و تنها به سبب پیشرفت فناوری نمی توان جوانان را به حال خود گذاشت. یک خانواده چقدر بر روی آینده ی فرزندانشان تاثیر می گذارند؟ به نظر شما نقش خانواده در ازدواج چقدر است؟ آیا خانواده این حق را دارد برای فرزندشان انتخاب کند که با چه کسی ازدواج نمایند؟ خانواده اولین پایگاه اجتماعی کودکان است. کودکان در خانواده ارتباطات اجتماعی و قواعد زندگی کردن را می آموزند. آن ها برای ازدواج کردن نیاز به یافتن شریکی دارند تا از نظر فرهنگی و اخلاقی بتوانند با آن ها کنار بیاید. معمولا حساسیت خانواده ها در انتخاب شریک عاطفی به دلیل کم کردن تعارضات آتی و به حداقل رساندن آن هاست. همچنین پس از ازدواج به دلیل ادامه پیدا کردن ارتباطات کودکان با خانواده ها و گسترش خانواده، یکی از فاکتورهای مهم برای خانواده ها نزدیکی فرهنگی و سلامت روانی شریک آینده برای فرزندانشان است. در این مقاله درباره نقش خانواده در ازدواج از دوران کودکی بحث خواهیم کرد.
پس از به دنیا آمدن فرزندان، پدر و مادر مستقیما برای تربیت کودک دست به کار می شوند. آن ها با انتخاب محیط هایی که مورد تایید خودشان است، از جمله دوستان و خانواده های دوستان کودک، مدرسه، فعالیت های فرهنگی و … سعی می کنند تا کودک را نزدیک به مدلی که مورد تایید خودشان باشد تربیت کنند. آن ها در نهایت در نوجوانی با هدایت فرزندشان برای شغل یا تحصیلات عمل تقریبا نهایی را انجام می دهند.
زمانی که فرزند تصمیم به ازدواج گرفت، خانواده سعی می کند تا معیارهای خود را به طرق مختلف وارد انتخاب های فرزندانشان کنند. خانواده ها بر اساس سبک های فرزندپروری خودشان اقدام به هدایت می کنند. سبک های فرزندپروری به شرح زیر هستند.
اکثر خانواده ها دغدغه استقلال کودکان را داشته و سعی می کنند تا شرایطی را برای کودکان فراهم کنند تا بتوانند روی پای خود بایستند. خانواده ها علاوه بر استقلال به شرایط تحصیلی و فرهنگی فرزندانشان اهمیت می دهند و سعی می کنند تا دید همه جانبه برای فرزندانشان داشته باشند.
دغدغه امروز اکثر خانواده ها تامین و تضمین شرایط مالی در زندگی جوانان است که این دغدغه می تواند برای آن ها در اوایل آشنایی سختی هایی را در پی داشته باشد. همچنین خانواده از این که فرزندشان با فردی که مشکلات روانی از جمله اختلالات شخصیت، معتاد به مواد مخدر، و یا دیگر اختلالاتی که تنها از طریق دریافت کمک یک متخصص قابل تشخیص است، نگرانند ارتباط بر قرار کنند. در نتیجه داشتن سلامت روان همسر آینده فرزندانشان یکی از مهم ترین فاکتور ها می باشد.
مشکلاتی که خانواده ها می توانند برای ازدواج جوانان ایجاد کنند:
خانواده ها در زمان ازدواج فرزندانشان معمولا متحمل سخت ترین چالش ها می شوند. از یک سو میل به پیگیری و به نتیجه رسانیدن ازدواج و از سوی دیگر ممانعت افراد از تحت کنترل قرار گرفتن سبب می شود تا آن ها شرایطی سخت را تجربه کنند. با توجه به فرهنگ شهرها و خانواده ها نیز گاها وظایف خانواده در ابتدای زندگی مشترک فرزندانشان بیشتر می شود. در این زمان آن ها نیاز دارند تا به کمک مشاورین خانواده و درمانگران سعی در تعاملی سازنده با فرزندانشان داشته باشند و آموزش های مورد نیاز فرزندان را به آن ها بدهند. همچنین دریافت مشاوره قبل از ازدواج و مشاوره جنسی می تواند خانواد را در تصمیم گیری بهتر یاری رساند.
آدرس : تهران،روبروی پارک نیاوران،مجتمع اداری تجاری اطلس مال، طبقه A4 ، واحد 14
تلفن : 02126711303
پشتیبانی فنی : 09129582007
موسسه امیدان حضور جوان نهادی است مستقل که در زمینه ی انجام فعالیت های پژوهشی و مطالعاتی با هدف توسعه و تعالی ایران عزیزمان در سال 1395 به ثبت رسمی رسیده است. عموم فعالیت های امیدان حضور جوان در حوزه های علمی فرهنگی تحقیقاتی و نیکوکاری جامعه می باشد. ما به جوانان این مرز و بوم ارزش بسیار قائلیم و اعتقاد داریم با نیروی جوان و دانش روز در کنار بهره مندی از تجربه ی بزرگان، می توانیم ایران را بسازیم.